Frans Mars beklimt de Rettenbach gletsjer voor het goede doel

Frans website
Laat ik mij op de eerste plaats even voorstellen. Mijn naam is Frans Mars, 39 jaar oud en inmiddels al bijna 19 jaar werkzaam voor Stam Elektrotechniek bv. Vanaf 2011 vorm ik, samen met Arno Mol en Raymond Smit, de directie van het inmiddels 77 jaar jonge bedrijf.

Ik ben de trotse vader van 2 prachtige jongens van bijna 3 (Ísai) en bijna 6 (Yaro), woon al mijn hele leven in de mooie Zaanstreek en sinds 2004 woonachtig in Assendelft.

Toen de Technische Unie mij onlangs benaderde voor een fietsevenement voor het goede doel, raakte ik gelijk enthousiast. Fietsen in de Alpen is een unieke ervaring. Fietsen in de Alpen voor het goede doel maakt deze ervaring ongetwijfeld onvergetelijk. Wij zijn als bedrijf al jarenlang actief betrokken bij diverse maatschappelijke projecten. Zo ondersteunen wij diverse (jeugd)sportprojecten als tennis-, korfbal en voetbalverenigingen. Ook andere verenigingen, zoals de vereniging de Zaansche Molen en Stichting Dierenzorg, kunnen op onze steun rekenen. Dit is voor de eerste keer dat wij aan een dergelijk evenement meedoen en om eerlijk te zijn; het voelt heel goed. Het initiatief wordt door veel mensen heel positief ontvangen. We richten ons uiteraard op dit moment op het evenement van Alpentocht.nl maar zijn er wel al uit dat wij ons als bedrijf in de toekomst nog meer gaan inzetten voor diverse (regionale) goede doelen. Terug naar het evenement van Alpentocht.nl. Op 9 september 2017 ga ik, samen met andere mensen uit de Installatiebranche, de beklimming doen van de Rettenbach Gletsjer. Een behoorlijk steile klim vanuit Sölden, gelegen op 1368 meter, naar de Rettenbach Gletsjer op 2803 meter. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 10,7% en een hoogteverschil van ruim 1400 meter een behoorlijk uitdaging.

Deze uitdaging ga ik graag aan maar daarbij heb ik wel uw hulp nodig. U kunt het fietsen aan mij overlaten. Het enige wat ik aan uw vraag is een donatie. De goede doelen, uitgekozen door Alpentocht.nl, zijn:

- CliniClowns- Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met  de te spelen creëren we tijdelijk een omgeving zonder beperkingen

- Homeplan – Stichting HomePlan is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika

- Fight Cancer - Fight cancer werft fondsen voor kankeronderzoek en doet dit op een jonge positieve en daadkrachtig wijze. Vanuit de liefde voor het leven inspireert Fight zo veel mogelijk betrokken mensen om samen een vuist te maken tegen kanker Via onderstaande link komt u op mijn persoonlijke pagina terecht waar u uw donatie kunt plaatsen.

www.alpentocht.nl/11_1623_Frans_Mars.aspx

Op de website van Alpentocht.nl kunt u tevens meer informatie vinden over de organisatie en het evenement zelf.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van mijn voorbereidingen en mijn ervaringen van de beklimming zelf? Ga dan naar onze facebookpagina, like onze pagina en kies voor volgen.

Om het goede voorbeeld te geven hebben wij, als Stam Elektrotechniek zijnde, de eerste donatie gedaan in de hoop dat er velen zullen volgen. Elke donatie, hoe groot of klein ook, is meer dan welkom.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie.

Met vriendelijke groet,

 

Frans Mars – directeur Stam Elektrotechniek bv.