BIM

‘Bimmen’ is op de werkvloer bij Stam Elektrotechniek regelmatig het credo van de dag. Gerefereerd wordt ermee naar de BIM-werkmethodiek, een driedimensionaal Bouw Informatie Model, waarmee in 3D de elektrotechnische installaties kunnen worden gemodelleerd.

Deze techniek wordt binnen ons vakgebied niet alleen steeds belangrijker, maar ook steeds meer door opdrachtgevers gevraagd. Voor de toekomst verwachten we daarin steeds meer een stijging. De voordelen zijn dan ook enorm, met name bij utiliteitswerk. Het stelt je in staat om dingen vlug te doorzien -te visualiseren- en zo kun je diverse simultaan lopende installaties beter op elkaar afstemmen. Het zorgt voor een goede coördinatie en met behulp van Clashcontrol garandeer je dat de aanleg van de ene discipline niet botst met de gelijktijdige aanleg van de andere disciplines. In de ontwerpfase kun je zo al veel zaken vooraf oplossen, zodat de daadwerkelijke installatie veel soepeler verloopt. Zo boek je in het voortraject al meteen je tijdwinst.

 

Vrijblijvende informatie en/of offerte aanvragen

Stam Elektrotechniek is u graag van dienst. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 075-6354151 zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan en snel antwoord kunnen geven op uw vragen.