Stam Elektrotechniek heeft inmiddels jarenlange ervaring in de projectering, installatie, beheer en onderhoud van brandmeldinstallaties. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen, vanaf het opstellen van het programma van eisen (pve) tot aan het uitvoeren van de vereiste maandelijkse beheerderstaken.

Voor een probleemloos functioneren van al onze beveiligingsinstallaties verzorgen wij vanzelfsprekend ook het jaarlijkse onderhoud. Hierbij volgen wij nauwgezet de eisen en regels van overheid en verzekeringen wat betreft de juiste normeringen en certificeringen. U kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten.

Stam Elektrotechniek is een BORG erkend technisch beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat wij de mogelijkheid hebben om BORG-kwaliteitsdocumenten af te geven. Deze worden dikwijls geëist door uw verzekeringsmaatschappij en geven mogelijk aanmerking tot korting op uw verzekeringspremie.

 

FireClass FC700 brandmeldsystemen

De FireClass-FC700 serie brandmeldcentrales biedt veel flexibiliteit op het gebied van hardware configuratie, schaalbaarheid en functionaliteiten. Ze zijn eenvoudig te bedienen, eenvoudig te installeren, gemakkelijk te onderhouden en bieden de systeemontwerper een breed scala aan praktische technische oplossingen.

De FC700 serie brandmeldcentrales zijn verkrijgbaar in een compacte diepe of ondiepe behuizing afgestemd op de benodigde accu capaciteit. Elk lus kan in totaal 250 adressen ondersteunen en tot 99 panelen kunnen middels een netwerkverbinding op elkaar worden aangesloten.

Stam Elektrotechniek is u graag van dienst. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 075-6354151 zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan om uw wensen te bespreken.