Deze afstemming vergt dus goed overleg vooraf. Op basis hiervan stellen wij vervolgens een programma van eisen (PVE) en een beveiligingsplan op. Hierbij nemen wij zowel uw persoonlijke wensen mee, maar tevens onze kennis en ervaring van de actuele regelgeving.

Onze beveiligingsinstallaties worden (naar wens of eis) geïnstalleerd met doormelding naar een particuliere alarmcentrale (PAC). Voor particulieren is er de mogelijkheid om door te melden door middel van een sms-, push- of spraakbericht.

Kortom: Wij zorgen voor beveiliging op maat, want beveiligen is specialistenwerk!

Voor een probleemloos functioneren van al onze beveiligingsinstallaties verzorgen wij vanzelfsprekend ook het jaarlijkse onderhoud. Hierbij volgen wij nauwgezet de eisen en regels van overheid en verzekering wat betreft de juiste normeringen en certificeringen. U kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten.

Stam Elektrotechniek is een BORG erkend technisch beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat wij de mogelijkheid hebben om BORG-kwaliteitsdocumenten af te geven. Deze worden dikwijls geëist door uw verzekeringsmaatschappij en geven mogelijk recht tot korting op uw verzekeringspremie.

Stam Elektrotechniek is u graag van dienst. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 075-6354151 zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan om uw wensen te bespreken.