De techniek op het gebied van camera-observatie wordt gedreven door steeds weer nieuwe innovaties. Zo kunnen camerabeelden inmiddels via hedendaagse Cloud-oplossingen in no time overal terechtkomen waar u maar wilt. 

De opgenomen en live beelden kunnen eenvoudig op afstand via een pc of een mobile device bekeken worden. Bij Stam Elektrotechniek zijn we uitstekend op de hoogte van deze moderne (IP) systemen. 

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich (semi-)overheidsinstellingen, musea, scholen maar ook projectontwikkelaars die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het eindproduct waarbij de samenwerking tussen mens en techniek een belangrijke rol speelt. Om dit te verwezenlijken is een goed advies noodzakelijk en dat spel beheersen wij op basis van jarenlange ervaring en de kennis van projecteringsdeskundigen die wij in ons team hebben. 

Stam Elektrotechniek is u graag van dienst. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 075-6354151 zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan om uw wensen te bespreken.