Zuiver ontwerpt en verkoopt in designmeubilair. Door groei van haar activiteiten voldoet het huidige bedrijfspand van Zuiver niet meer aan haar behoefte van vandaag en morgen. De nieuwbouw wordt gerealiseerd aan de Schoot op bedrijvenpark HoogTij te Westzaan (Zaanstad) en zal bestaan uit ca. 4.800 m² bedrijfsruimte verdeeld over 5 bouwlagen onderverdeeld in kantoren, opslagruimte en een fotostudio. Het ontwerp is tot stand gekomen samen met NUNC architecten en Ingenieursbureau List.

Op basis van een voorlopig ontwerp heeft Aan de Stegge Twello haar Plan van Aanpak gepresenteerd en is geselecteerd als bouwpartner binnen het bouwteam van Zuiver. Focus op kwaliteit en duurzaamheid in combinatie met transparantie in bouwkosten en planning waren doorslaggevend voor de totstandkoming van de samenwerking.

Stam Elektrotechniek kan zich goed vinden in het plan van aanpak van Aan de Stegge. Focus, kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Stam Elektrotechniek alsmede de transparantie in de bouwkosten en planning.

Het projectHet bijzondere gebouw met een prachtig ontwerp wordt voorzien van hoog comfortniveau in combinatie met verschillende maatregelen op het gebied van duurzaamheid. Precies wat Zuiver uitstraalt en wat Aan de Stegge Twello kan! De nieuwe bedrijfspand zal bestaan uit 5 bouwlagen onderverdeeld in kantoren, opslagruimte en een fotostudio.